Handelsbetingelser

Salgs og leveringsbetingelser
Stine Kim Design står altid klar til at hjælpe og guide dig. Har du spørgsmål ved bestilling så kontakt os endelig.

Priser
Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) inklusive moms.

Betaling
Stine Kim Design benytter sig af Paypal’s betalingsservice, og tager imod betalingskortene Visa, Mastercard, American Express og Discover Network.

Hvad er PayPal
PayPal der er førende inden for sikre onlinebetalinger, gør det muligt for købere og virksomheder at sende og modtage penge online. PayPal har over 100 million registrerede konti i 190 lande og regioner. PayPal accepteres af sælgere over hele verden, både på eBay og andre steder.

Er det sikkert at bruge PayPal
PayPal hjælper med at beskytte dine betalingskortoplysninger med brancheførende systemer til sikkerhed og bedrageribeskyttelse. Når du bruger PayPal, deles dine betalingsoplysninger ikke med forhandleren.

Fortrydelsesret
I henhold til købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare.
Det betyder at når du har modtaget en vare inden for 14 dage kan returnere varen. Varen skal leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget. Returfragten i forbindelse med et produkt der skal byttes til en anden størrelse eller til et andet produkt betaler vi. Der må ombyttes en gang til en anden størrelse eller andet produkt pr. køb.
Returfragten i forbindelse med et køb der er fortrudt betaler du selv. Hvis varen er sendt som pakke, skal den også returneres som pakke.

Tilbagebetalingen af købsbeløbet sker hurtigst muligt, efter vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, dog senest inden 14 dage. Tilbagebetalingen sker over Paypal.

Ved køb af tøj efter mål og kollektionsprøver er der ingen fortrydelsesret.

Forsendelse og levering
Fri fragt på alle produkter med udleveringssted i Danmark. Vi bestræber os på at levere inden for 1-3 arbejdsdage. Hvis en vare er udsolgt, kan du skrive til os, da det er muligt at genbestille den til dig.
Alle vare med en købspris under 600 kr. sendes som brev. Vi betaler selvfølgelig fragten.
Kontakt Stine Kim Design hvis du køber i butikken for under 600 kr. og ønsker varen sendt som pakke.

Alle forsendelser bliver sendt med Postdanmark, og du vil modtage en sms eller email så snart din pakke er klar til dig.

Reklamationsret
Som forbruger har du 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvis du ønsker at reklamere over en vare, skal du først kontakte os pr mail og informere om returneringens årsag. Du skal sende os en skriftlig reklamation på e-mail-adressen: info@stinekimdesign.dk.

Reklamationer over fejl ved en vare skal ske, inden for rimelig tid efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen. Stine Kim Design betaler den billigste returfragt i forbindelse med en reklamation, når denne er berettiget. NB! Husk at vedlægge faktura eller kopi af denne ved returnering af en vare.

Ved køb af kollektionsprøver er der ingen reklamationsret.

Størrelsesguide
Før du bestiller et produkt skal du se vores størrelsesguide og tjekke at du har de samme mål som den størrelse du bestiller.

Vask og pleje
Alle produkter fra Stine Kim Design er fremstillet af ægte læder og 100% uld og tåler derfor IKKE vask eller strygning. Rens er på eget ansvar. Med den rette pleje kan produktet holde i mange år.

Ordrebekræftelse
Efter bestilling vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail.

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.